Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася щотижнева оперативна нарада

Дата: 04.10.2021 14:07
Кількість переглядів: 756


Фото без описуСьогодні, 04 жовтня відбулася щотижнева оперативна нарада, яку провів селищний голова Володимир Василишен. Нарада пройшла за участю секретаря селищної ради Ігоря Василишина, виконавчим апаратом селищної ради, начальників відділів та керівників підприємств, засновниками яких є селищна рада.


Про проведену роботу та заплановані заходи на тиждень прозвітували керівники відділів Крижопільської селищної ради.
Головний лікар КНП «Крижопільський центр первинно-медико санітарної допомоги» Леся Килімник прозвітувала, що за минулий тиждень захворіло на ГРВІ 154 осіб із них 76 дітей.
Начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Жанна Тесмінецька повідомила, що 05.10 розпочинається Гімназіада в Крижопільській територіальній громаді:
05 жовтня - змагання з футболу серед дитячих команд опорних шкіл та філій;
08 жовтня – крос.
Головний спеціаліст відділу економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету Марина Безусяк доповіла, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 107 завершено прийом документів від фізичних осіб, які мають право на отримання дотації за бджолосім’ї. Прийнято документи від 69 осіб на 4639 бджолосімей на суму 927800 грн.
Створена комісія з інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, земельних ділянок водного фонду та лісогосподарського призначення, об’єктів нерухомого майна комунальної власності, що знаходяться на території громади, яка розпочинає роботу щодо обстеження водних об’єктів.
В громаді продовжуються роботи по збиранню сільськогосподарських культур. Зібрано цукрового буряка 528 га що становить 23% від загальної площі, сої – 661 га – 16,5%, соняшнику – 410 га – 15,6%. Планується посіяти 5166 га озимих зернових культур, що на 80,9% більше ніж у 2020 році. На сьогодні посіяно 1450 га.
Завідувач сектору оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олена Коваль повідомила про проведення штабних тренувань. Відповідно до плану основних заходів цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2021 рік, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 19.01.2021 року №38, 12 жовтня 2021 року буде проведено штабне тренування з органами управління ланки Крижопільської територіальної громади територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за темою «Дії органів управління ланки територіальної громади територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в складних умовах осінньо-зимового періоду» під керівництвом селищного голови, голови комісії ТЕБ та НС Володимира Василишена.
05 жовтня відбудеться перший етап відправлення призовників осіннього призову до Збройних сил України повідомила начальник відділу з мобілізаційної роботи та ведення військового обліку селищної ради Оксана Томашенко.
Директор КП «Крижопільблагоустрій» Віталій Білик доповів про проведення на минулому тижні ямкового ремонту доріг на території смт Крижопіль та про підготовку до ремонту дороги вул. Козацька смт Крижопіль.
За підсумками наради працівникам дано відповідні доручення.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних