Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Селищний голова Володимир Василишен провів оперативну нараду

Дата: 27.09.2021 15:47
Кількість переглядів: 351

Фото без описуСьогодні, 27 вересня відбулася щотижнева оперативна нарада за участю секретаря селищної ради Ігоря Василишина, керуючої справами виконавчого комітету селищної ради Наталії Тимчишеної, виконавчим апаратом селищної ради, начальників відділів та керівників підприємств, засновниками яких є селищна рада.

Про проведену роботу та заплановані заходи на тиждень прозвітували керівники відділів Крижопільської селищної ради.

Начальник відділу економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету Дем’ян Буксир доповів про можливість залучення субвенції з державного бюджету на закупівлю комунальної техніки в лізинг. На цьому тижні планується нарада з сільгоспвиробниками та старостами громади, стосовно їхнього сприяння у відновленні доріг сільського сполучення.

Головний лікар КНП «Крижопільський центр первинно-медико санітарної допомоги» Леся Килімник повідомила, що за минулий тиждень захворіло на ГРВІ 218 чоловік із них 140 дітей, а також підтверджено 40 випадків на захворювання COVID-19, всі хворі лікуються амбулаторно. Станом на 27 вересня вакциновано 10 000 чоловік, вакциною лікарня забезпечена.

На цьому тижні планується засідання постійних комісій, бюджетна та адміністративна комісії, повідомила керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Наталія Тимчишена.

Завідувач сектору оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олена Коваль повідомила, що станом на 26 вересня по громаді підтверджено 14 нових випадків на COVID-19 ( Павлівка-1, Тернівка-1, решта - Крижопіль, Соколівка), із них 2 дітей 8 та 16 років. Також Олена Петрівна повідомила про формування заявки на участь у функціональному навчанні керівного складу та фахівців громади з питань цивільного захисту на 2022 рік.

Валерій Пацай, начальник управління ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля розповів, про підготовку до опалювального сезону, який розпочнеться з 15 жовтня, та про проведення міжнародної соціально-екологічної акції з прибирання «World Cleanup Day», яке відбудеться сьогодні 27 вересня.

На цьому тижні також заплановано ряд заходів за участі працівників відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини та КУ «Центр надання соціальних послуг», а саме:

29 вересня на 11.00 год. урочисті проводи 15 призовників до лав Збройних Сил України.

30 вересня – День усиновлення, Всеукраїнський день бібліотек (книжкові виставки, екскурсії).

1 жовтня – День людей похилого віку – вечір зустріч людей похилого віку.

1 жовтня – День музики (виставка творчих робіт учнів Крижопільської школи мистецтв).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних