Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Крижопільського селищного голови Володимира Василишена із 155-ю річницею святкування Дня Крижополя

Дата: 12.09.2021 08:04
Кількість переглядів: 855

Фото без опису

Дорогі крижопільчани та гості нашого містечка!

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного міста. Він об’єднує всіх, кому дорогий Крижопіль, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини. Тож вітаю усіх із 155-ою річницею Дня міста Крижопіль!

Це свято улюблене і шановане всіма крижопільчанами. Його святкує кожен, хто вважає наш славний Крижопіль своєю рідною домівкою.

Місто – це не тільки вулиці, будинки, парки та тротуари. Місто – це наш спільний дім, побудований з унікальної мозаїки людських характерів. Це кожне серце, в якому живе приємний спогад про часи, проведені в Крижополі. А коли так, ми маємо дбати не лише про окремі об’єкти інфраструктури, а дивитись трохи ширше – все це повинно створювати атмосферу комфорту та затишку людей. Людина, її комфорт та безпека – ось головні пріоритети нашої влади.

Хочу, щоб усі ми зрозуміли, Крижопіль – наш дім. Він був до нас, він живе зараз і буде після нас. Не забуваємо це та зробимо наше містечко ще кращим. Усі разом.

Мрію, щоб наш Крижопіль з кожним роком розквітав і ставав гарнішим, щоб заможніше жилося крижопільчанам, щоб ми ставали толерантнішими,  добрішими та милосерднішими один до одного, щоб ніколи не роз’єднували нас різні погляди, щоб спільне свято – уродини нашого міста, завжди єднало і гуртувало нас в одну крижопільську родину.

У житті Крижополя є багато яскравих сторінок, з ним пов’язані імена відомих діячів, вчених, митців, письменників, спортсменів, лікарів.

Усі досягнення, якими багате містечко й наша громада, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі крижопільчани!

Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам,  і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого міста і всієї України.

Озираючись назад, скажу, що останні роки були непростими для кожного із нас: війна на Сході України, яка триває й досі, окупація Криму, хлопці, які поверталися до рідного Крижопілля уже «вантажем 200», коронавірус пандемія. Нелегко, але все це наша спільна історія, яку ми зобов’язані пам’ятати, вчасно проаналізувати і рухатися тільки вперед. Адже випробування даються для того, щоб їх пройти задля гартування, нових перспектив і можливостей, яких попереду у нас буде дуже багато, бо з такими талановитими, наполегливими, працьовитими, відданими своїй рідній громаді людьми інакше бути й не може.

У цей непростий час нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки та погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси й досягати бажаних цілей.

Висловлюю велику подяку нашим комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні та безперебійно надають комунальні послуги.

Дякую медичним працівникам, які в період карантину і реформ відважно продовжують нести варту по захисту здоров’я  мешканців громади.

Вдячність і освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни.

Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток Крижопілля.

Щира подяка колективам, меценатам і жителям громади, які в період пандемії, фінансово та матеріально підтримали наших медичних працівників, зібравши  понад 500 тис. грн.

Дуже приємно відзначити, що наше місто стало чистішим і охайнішим, і завдяки працівникам з благоустрою, і завдяки вам, шановні жителі, які впорядковують території навколо своїх домівок і підприємств. Це підтверджує, що ми одна громада, яка любить свій спільний дім, своє місто.

День народження – це завжди приємне і радісне свято. Свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. Хочу зазначити, що до роботи в нашій команді ми дібрали найкращих професіоналів своєї справи.

Робота селищної ради направлена в першу чергу на те, щоб всі об’єкти, заклади й установи функціонували, працівники бюджетної та соціальної сфери вчасно отримували заробітну плату. Мені приємно зазначити, що громада живе і працює повноцінно.

Дорогі земляки! Я вклоняюся вам за вашу працю і таланти, які ви віддаєте рідному містечку. Лише згуртовано, лише разом ми всі задуми виконаємо, всі тимчасові негаразди подолаємо, всіх мрій досягнемо!

У цей святковий день, від імені депутатів селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх зі 155-ю річницею Дня Крижополя.

Бажаю вам і вашим родинам доброго здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай наше містечко, наш спільний дім, розвивається і квітне нашими прагненнями, нашою працею, нашими мріями!

З великою повагою, селищний голова Володимир Василишен.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних