Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світлове шоу, діджей та відомі гурти. Крижопіль активно готується до Дня міста

Дата: 08.09.2021 16:31
Кількість переглядів: 1062

Фото без опису12 вересня Крижопіль святкуватиме ювілейну дату - 155-ту річницю заснування міста. Цю подію планується відзначити цікаво й з низкою заходів, атракціонів, гарним настроєм і обов’язково за участі відомих виконавців.

Сьогодні у кабінеті селищного голови Володимира Василишена відбулося засідання оргкомітету з відзначення Дня міста Крижопіль. У полі зору - план заходів з проведення цього дійства у Крижопільській територіальній громаді.

Оскільки цьогоріч Крижопіль став «столицею» громади, тож лейтмотивом усіх урочистостей стане тема «Крижопіль – серце громади». Адже тепер місто і села стали частинками одного цілого, вони діляться досвідом, роблять нові спільні кроки та навчаються одне в одного, щоб стати справді сучасною та прогресивною громадою.

Під час засідання попередньо було обговорено перелік заходів та організаційні питання святкування, погоджено й формат свята.

Зокрема, у другій половині дня (16:00 год) на Фонтанній площі буде проходити виставка-перегляд світлиць закладів культури Крижопільської територіальної громади.

Тут передбачено невелику мистецьку програму та низку приємних подарунків для жителів громади, які активно долучаються до розвитку нашого міста й краю.

«Крижопіль і громада - це найперше люди. Тому дуже важливо у День міста вшановувати тих краян, які роблять все можливе, щоб ми могли творити наше місто й громаду надалі», - підсумував у ході засідання очільник селищної ради Володимир Василишен.

Відтак о 17:00 год планується незабутня концертна програма в центрі містечка. У цей час улюблений куточок громади стане справжньою відпочинковою локацією для жителів і гостей Крижопільської громади. Батути, атракціони, смачна кухня, а головно - нетрадиційне святкове дійство на сцені даруватимуть гарний настрій жителям різного віку.

Серед найяскравіших подій Дня міста – світлове шоу, виступ діджея, відомих гуртів та виконавців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних