Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Секретар селищної ради Ігор Василишин відвідав Заболотненську громаду

Дата: 23.08.2021 16:48
Кількість переглядів: 391

23 серпня в Заболотненській громаді відбулося свято, приурочене Дню Державного Прапора України та 30 - річчю Незалежності нашої країни.

Урочистий захід відвідав секретар Крижопільської селищної ради Ігор Василишин, якого гостинно зустріли хлібом - сіллю. Ігор Валерійович привітав усіх присутніх зі святом, побажав усій нашій громаді процвітання, розвитку, благополуччя. Запевнив, що всі зміни, які будуть відбуватись в нашій Крижопільській ТГ- все тільки на благо людей, на благо нашого майбутнього.

Староста села Валерій Маланський у своєму вітальному виступі подякував усім, хто долучається до розбудови громади, висловив віру та впевненість в тому, що тільки всі разом, згуртовано, досягнемо змін на краще, з любов'ю в серці до рідного краю.

Висловив співчуття кожній матері, кожній родині, яка понесла втрати в цій важкій війні на Сході України. Вічна пам'ять Героям! Вони завжди житимуть в наших серцях!

Староста подякував кожному учаснику бойових дій села Заболотне за мирне небо та спокій, за їхню мужність та хоробрість. На згадку про свято кожному захиснику та матері загиблого солдата Запухляка Миколи Васильовича - Горбатовій Наталі Михайлівні залишаться подарунки.

Захоплююче привітання зі святом для всіх було від діток Заболотненської школи. Діти - то наше майбутнє, саме для них ми творимо всі зміни, аби вони жили в процвітаючій громаді та пишались нею.

Позитивна атмосфера, виступ нашого жіночого ансамблю "Мрія" на чолі з Олександром Бучацьким, задушевний спів фельдшера Владислава Штурмаревича з піснею "Києве мій", сміх та вигуки "браво" Наталі Войціцькій - за сценку про кумів з варениками та вражаючий вірш про рідне Заболотне, нею ж і написаний. Неймовірний спів директора Будинку культури Олени Ткач та її доньки Ольги Ткач з піснями про рідну Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.