Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перемога громади в конкурсному відборі міжнародного проєкту "Перспективи сталого розвитку сільських територій"

Дата: 04.08.2021 14:54
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

Шановні мешканці Крижопільської громади! Раді привітати усіх нас з гарною новиною!

Наша громада перемогла конкурсному відборі міжнародного проєкту "Перспективи сталого розвитку сільських територій", який реалізується Українською мережею сільського розвитку (УМСР) спільно з міжнародною некомерційною благодійною організацією DRA “За Європейське громадянське суспільство” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

На участь у реалізації Проєкту надійшла 151 офіційно оформлена заявка, які подавались від представників органів місцевого самоуправління, старост, активістів, членів громадських організацій. Експертами Проєкту, з використанням бального оцінювання отриманих заявок для відбору цільових ТГ обрано 6 територіальних громад – учасниць реалізації проєкту: Барська міська ТГ Вінницької області; Локачинська селищна ТГ Волинської області; Кам’янопотоківська сільська ТГ Полтавської області; Крижопільська селищна ТГ Вінницької області; Печенізька селищна ТГ Харківської області; Терпіннівська сільська ТГ Запорізької області.

Проєкт спрямований на надання допомоги громадам у вирішенні актуальних питань сільського розвитку та підвищенні їхнього потенціалу для розбудови сільських спільнот.

У ході реалізації проєкту, для відібраних громад планується провести он-лайн навчання з методології підготовки соціально-економічного аналізу; учасники разом з експертами проведуть оцінку місцевого потенціалу та відбір варіантів поєднання наявних ресурсів для виявлення можливостей сталого сільського розвитку. Будуть організовані зустрічі з вітчизняними та міжнародними експертами для підготовки пріоритетних проєктів соціально-економічного розвитку; проводитимуться вебінари для вивчення німецьких практик локального зростання; буде організований навчальний тур з метою дослідження успішного вітчизняного та європейського досвіду.

До участі в Проєкті запрошуються активні жителі громади, які мають на меті започаткувати або вдосконалити сільськогосподарське товаро виробництво, кооперативних рух, «зелений» туризм.

Ми глибоко усвідомлюємо важливість розвитку сільських територій нашої громади, так як сільське господарство являється стратегічною галуззю економіки Крижопільської ТГ. Вважаємо розвиток села сталим лише у тому випадку, коли кожен селянин, який працює на своїй землі, отримував від неї гідний прибуток та процвітання.

Реалізацію Проєкту в Крижопільській територіальній громаді здійснює Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку Крижопільської селищної ради.

З усіх наявних питань, щодо участі в Проєкті звертайтесь до старост свого села, або у Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку Крижопільської селищної ради ( ел. пошта - kr.apk@ukr.net)».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних