Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Обіцяй собі берегти себе» – новий соціальний проєкт, спрямований на подолання раку молочної залози

Дата: 20.07.2021 09:06
Кількість переглядів: 248

За інформацією Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України, Благодійний Фонд «Квітна» спільно з селебрітіс ініціювали проведення в Україні соціальної кампанії щодо боротьби з раком молочної залози – «Обіцяй собі берегти себе».

Рак молочної залози – один із найпоширеніших типів онкологічних захворювань серед жіночого населення. Щороку від цієї хвороби помирають тисячі українок, і головна причина високої смертності – пізня діагностика. Регулярний самоогляд і щорічне відвідування мамолога допоможуть попередити хворобу або виявити її на ранній стадії. Саме цей меседж і є ключовим у проекті: Сходи до мамолога – збережи життя.

«Обіцяй собі берегти себе» – соціальна кампанія, покликана привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози в Україні. Головна мета кампанії – здорова і щаслива українка. Врятувати одне життя – значить врятувати все людство. Але рятувати інших потрібно, почавши з себе. Саме тому проект носить назву: Пообіцяй собі берегти себе.

Участь у проєкті беруть відомі українські жінки. Наші зірки власним прикладом показують, що важливо берегти себе і проходити обстеження. Це не страшно, це потрібно робити регулярно і всім. Кожна з учасниць проєкту – кумир для тієї чи іншої українки, тому їх меседжі часто працюють краще, ніж попередження лікарів.

Проєкт вже підтримали:

Василіса Фролова – теле-радіо ведуча;

Анна Різатдінова – бронзова призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики;

Аніта Луценко – телеведуча, тренер-мотиватор.

Свою участь у проєкті підтвердили: Джамала, Даша Малахова та інші українські селебрітіс.

Завдяки цій кампанії Благодійний Фонд «Квітна» має намір допомогти кожному українцю усвідомити особисту відповідальність за своє здоров’я і сформувати культуру профілактики раку молочної залози. В Україні дуже низький рівень поінформованості про РМЗ. Про цю хворобу соромляться говорити, рідко озвучують, про неї мовчать. Необхідно глобально і загальнонаціонального підняти питання захворювання, а головне – профілактики раку молочної залози.

Благодійний фонд «Квітна» закликає підтримати проєкт ЗМІ, комерційні та державні структури, кожного працедавця і кожного члена суспільства. Тільки спільними зусиллями ми можемо врятувати життя українських жінок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.