Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулись урочистості до професійного свята – Дня Національної поліції України.

Дата: 02.07.2021 11:41
Кількість переглядів: 1788

Фото без описуСьогодні напередодні професійного свята – Дня працівника Національної поліції України в приміщенні відділення поліції 1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області відбулись урочистості за участю секретаря Крижопільської селищної ради Ігоря Василишина та начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату селищної ради Андрія Михальченка.

Привітав та висловив вдячність за самовіддану працю, службу, вірність присязі та відданість Українському народові особовому складу відділення поліції №1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області т.в.о.начальника відділу, капітан поліції Олег Бурдейний.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків секретар селищної ради вручив Грамоти та Подяки голови Крижопільської селищної ради:

тимчасово виконуючому обов'язки начальника відділення поліції №1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області, капітану поліції Олегу БУРДЕЙНОМУ;

Фото без описузаступнику начальника ВП 1 - начальника слідчого відділення поліції 1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області, капітану поліції Віталію ТУРУ;

Фото без опису

  • начальнику сектору дізнання відділення поліції №1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області, капітану поліції Андрію ЧЕПІЛЮ;
  • дільничному офіцеру поліції сектору превенції відділення поліції №1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області, старшому лейтенанту поліції Олегу ВЧЕРАШНЬОМУ;
  • поліцейському сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області, капралу поліції Ярославу ПАСІЧНИКУ;
  • старшому інспектору сектору моніторингу відділення поліції №1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області, капітану поліції Олені МЕВШІЙ. 


Секретар селищної ради Ігор Василишин зауважив, що: «Національна поліція України створена для забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та громадської безпеки. Щоденна служба працівників поліції – це запорука порядку і стабільності в суспільстві, віри в закон, впевненості в завтрашньому дні».

 

У цей день ми по праву вшановуємо тих, хто не зважаючи на особистий час, бореться з злочинністю та правопорушеннями, забезпечує громадський порядок на вулицях нашої громади.

 

Зі словами вдячності до правоохоронців звернувся Андрій Михальченко: «Нехай в цей святковий день ваші серця наповнюються гордістю за нелегку, але благородну справу, яку вам довірено виконувати! Нехай вираз «Служачи закону – служу народу» стане для кожного з вас основою і допоможе чесно і бездоганно нести службу. І нехай вам в цьому супроводжують успіх і удача».

 

Щиро бажаємо, щоб ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних