Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту

Дата: 15.06.2021 16:19
Кількість переглядів: 354

Фото без описуВідповідно до пункту 41 частини першої статті 26, частини 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтей 20, 34 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» з метою створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорони навколишнього середовища, збереження санітарного благополуччя населення та забезпечення належного контролю за благоустроєм  та санітарним станом населених пунктів Крижопільської територіальної громади, Крижопільська селищна рада, буде виносити на розгляд постійної комісії та сесії ради проект рішення «Про затвердження Правил благоустрою Крижопільської територіальної громади».

Розробником проекту вказаного рішення є управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля, яке знаходиться, за адресою: вул. Героїв України, 68  смт. Крижопіль, Вінницька обл., 24600.

Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу протягом 5 днів будуть опубліковані на офіційному  сайті Крижопільської селищної ради http://krzgromada.gov.ua. Зауваження та пропозиції щодо   проєкту рішення будуть прийматися постійною комісією Крижопільської селищної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (голова постійної комісії  Нагірняк В.В.)  протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 24600, смт Крижопіль, вул. Героїв України, 59; І поверх, тел. 8-068-216-73-44 (відповідальна особа Олексійчук І.О.) або в електронному вигляді на e-mail: kryzhopil_sel_rada@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних