Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сфера дорожнього господарства Крижопільської громади у планах 2021 року

Дата: 30.03.2021 11:09
Кількість переглядів: 654

Рішенням 3 сесії Крижопільської селищної ради 8 скликання схвалено «Програму ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування державного, місцевого значення і доріг комунальної форми власності Крижопільської територіальної громади на 2021 рік».

Відповідно до затвердженого бюджету на 2021 рік на реалізацію програми щодо утримання доріг передбачено - 2,0 млн.грн., в т.ч. 1,0 млн.грн. на утримання та поточний ремонт та 1,0 млн.грн. на капітальний ремонт доріг. Наприкінці лютого місяця поточного року Службою автомобільних доріг у Вінницькій області оголошено тендер на виконання робіт з капітального ремонту ділянки дороги загального користування державного значення Т-02-33 Вапнярка-Крижопіль-Піщанка- КПП «Загнитків» протяжністю 10 км від границі з Томашпільським районом до перехрестя доріг (колишнє місце розміщення поста ДАІ), на що виділено з державного бюджету у рамках реалізації Програми «Велике будівництво» - 261,0 млн.грн.

На початку року Крижопільським селищним головою затверджено перелік пріоритетних доріг місцевого значення, що перебувають у незадовільному стані, та потребують першочергового ремонту. Це під’їзні шляхи до сіл Павлівка, Соколівка, напрямки по селах Заболотне, Зеленянка, Красносілка, Крикливець, та дорога до санаторію «Зелена діброва». Відповідний перелік подано до управління місцевих доріг обласної державної адміністрації, на загальну суму 6,1 млн.грн., в т.ч. 5,2 млн.грн. – кошти державного дорожнього фонду та 0,9 млн.грн. – кошти, що будуть залучені за рахунок інвесторів (ПрАТ ПК «Поділля», ТОВ «Кряж і К» та ПрАТ «ПЛАЗМАТЕК».

По ремонту доріг комунальної власності в січні поточного року замовлено та виготовлено проектно-кошторисну документацію і пройдено експертизу по шести об’єктах, а саме:

- «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Козацька (від перехр. з вул. Соборна до перехр. з вул. Чоботарська) в смт Крижопіль - кошторисна вартість - 1826,254 тис.грн.;

- «Капітальний ремонт дорожнього покриття ділянки дороги по вул. Козацька (від перехр. з вул. Пирогова до перехр. з вул. Омельяновича-Павленка) в смт Крижопіль - кошторисна вартість - 3004,792 тис. грн.

- «Капітальний ремонт дорожнього покриття ділянки дороги по вул. Козацька (від перехр. з вул. Гаврилюка до перехр. з вул. Омельяновича-Павленка) в смт Крижопіль - кошторисна вартість - 1631,111 тис.грн.

- «Капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів по вул. Гаврилюка в смт Крижопіль - кошторисна вартість - 4919,271 тис. грн.;

- «Капітальний ремонт дорожнього покриття ділянки дороги по вул. Заболотного (від перехр. з вул. Героїв України до перехр. з пров. полковника Зеленського) в смт Крижопіль - кошторисна вартість - 2122,037 тис.грн.;

- «Капітальний ремонт дорожнього покриття ділянки дороги по вул. Олександра Савченка, (від залізничного переїзду до перехр. з вул. Чорновола) в смт Крижопіль - кошторисна вартість - 4451,127 тис. грн.

Крім того Крижопільською селищною радою заплановано виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт тротуарів по вул. Чабанюка (від автобусної станції до вул. О. Порошенка); по вул. Андрія Долейка (права та ліва сторони) та вул. Героїв України (від вул. Спорту до сироробного заводу).

На сьогоднішній день головою Крижопільської селищної ради Володимиром Василишеним проведено ряд зустрічей з керівниками та представниками господарюючих структур, ряду бізнесових організацій і маємо надію на співпрацю й розуміння щодо спільного вирішення питання по наданню фінансової підтримки у рамках співфінансування та реалізації соціальних угод на покращення стану доріг Крижопільської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.