Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 11 березня відбулася нарада під керівництвом голови селищної ради Володимира Василишеного

Дата: 11.03.2021 10:14
Кількість переглядів: 572

Спільна нарада сільських старост територіальної громади, представників ПрАТ «ПК Поділля» та СТОВ КРЯЖ І К, яка 11 березня відбулася під керівництвом голови селищної ради Володимира Василишеного, начальника Крижопільського Управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Алли Хащевацької, начальника відділу загального та організаційного забезпечення селищної ради Людмили Пасічник, мала за мету розгляд нагальних питань у галузі бджільництва.

За участі головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Крижопільського Управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Федіра Гудими, провідного спеціаліста відділу контролю за обігом засобів захисту рослин Управління фітосанітарної безпеки Головного управління у Вінницькій області Миколи Гурмача, голови районної «Спілки пасічників України» В’ячеслава Висоцького обговорені питання щодо діяльності у сфері вирощування сільськогосподарських культур, дотримання законодавства у частині використання пестицидів, агрохімікатів, інших засобів захисту рослин та проведення роз’яснювальної роботи по реєстрації пасік, проведення щорічних весняних протиепізоотичних заходів на пасіках, профілактика отруєнь бджіл пестицидами.

Обговорено питання розвитку діяльності бджолярів на території громади. Наводились негативні приклади застосування дешевих неякісних засобів захисту рослин деякими одноосібниками. Озвучені нормативні акти та наводились приклади дієвого застосування засобів для захисту рослин, які не шкодять галузі бджільництва.

Підсумки наради підвели селищний голова Володимир Василишен та представник Держспоживслужби Алла Хащевацька.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.