Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 02.03.2021 21:11
Кількість переглядів: 1219

2 березня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Крижопільської селищної ради, на якій розглядалось питання про посилення додаткових обмежувальних заходів на період адаптивного карантину.

Завідувачка ВСП Крижопільського МВЛД ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» Лозінська Т.Б. повідомила, що станом на 02 березня 2021 року на території громади є 23 активних хворих на коронавірусну хворобу COVID-19 (дітей, вчителів, медиків серед захворілих немає), епідемічна ситуація залишається стабільною.

Заступниця головного лікаря з медичної частини Влага О.С. повідомила, що станом на 02.03.2021 р. на амбулаторному лікуванні перебуває 10 хворих на коронавірусну хворобу COVID-19, пневмоній немає. Збільшилась кількість звернень щодо респіраторних захворювань. Враховуючи ріст захворювань пов’язаних з міжсезонним періодом медики підтримали переведення закладів освіти на дистанційну форму навчання.

Враховуючи рішення засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 01 березня 2021 року, за результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія селищної ради зобов’язала відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету селищної ради, власникам/засновникам спільно з керівниками закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти усіх типів та форм власності перевести на дистанційну форму навчання заклади загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.