Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про комунальну установу «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради»

Дата: 04.02.2021 10:40
Кількість переглядів: 394

Фото без описуДо уваги жителів громади! Для забезпечення населення якісними соціальними послугами Крижопільською селищною радою створено комунальну установу «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради». Діяльність Центру спрямована на проведення соціальної роботи з особливо вразливими групами населення або тих сімей, чи осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

Соціальні послуги – це допомога людям чи сім’ям, які не можуть впоратися з негараздами самостійно. На такі послуги можуть розраховувати будь-хто, від дітей до літніх людей. Важливо пам’ятати, що соціальна послуга – це не обов’язково соціальна виплата, а й соціальна допомога від людини людині. Іноді, допомога може бути фізичною, психологічною, тобто, допомогою для вирішення проблеми, або пом’якшення її наслідків.

Соціальні послуги можуть бути одноразовими, довготривалими, тобто, комплексними. Це означає, що людина може звернутися як за разовою підтримкою (наприклад, допомога в оформленні документів, чи отриманні інформації), так і за довготривалою комплексною допомогою, коли надавачі соціальних послуг разом заявником аналізують життєву ситуацію та крок за кроком супроводжують його під час відновлення документів, ремонту житла, пошуку роботи, профорієнтації та подальшої соціалізації, до повного вирішення життєвої ситуації.

Усі громадяни України мають право скористатися соціальними послугами, завданням яких є підтримка людей у важкий період.

Колектив Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» складається із досвідчених працівників, які мають значний стаж роботи у соціальній сфері:

- тимчасово виконуюча обов’язки директора КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» Завертайло Інна Анатоліївна (стаж роботи - 8 років);

- заступник директора Кисленко Тетяна Іванівна (стаж роботи - 7 років);

- завідувач відділення соціальної роботи з сім'ямиособами, які перебувають в складних життєвих обставинах Матковська Тетяна Віталіївна (стаж роботи - 6 років);

- завідувач відділення соціальної допомоги вдома Павлишена Галина Григорівна (стаж роботи - 18 років).

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» розташована за адресою: смт Крижопіль, вул. Героїв України, 67. т. 2-13-56, електронна адреса: kgcnsp@ukr.net.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних