Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 січня відбулась перша робоча зустріч керівництва Крижопільської селищної ради із помічниками-консультантами народного депутата України Геннадія Вацака

Дата: 22.01.2021 07:36
Кількість переглядів: 477

Фото без опису21 січня відбулась перша робоча зустріч керівництва Крижопільської селищної ради із помічниками-консультантами народного депутата України Геннадія Вацака – Тетяною Фоменко та Людмилою Зотовою. Сам депутат на жаль не зміг приїхати.


     Гостей, які прибули із вже традиційними подарунками зустріли керівники крижопільських медичних установ Тарас Кубаль та Леся Килівник.
     За участі заступниці селищного голови Валентини Чабанюк та голови Крижопільської РДА Володимира Скалія у лікарні відбулася плідна розмова, на якій обговорювались нагальні питання діяльності медичних закладів територіальної громади: про забезпеченість лікарні медичною апаратурою, про подальші плани керівництва медичної установи, зокрема про потребу у придбанні томографа, питання енергоощадження будівель лікувальних закладів. Йшлося про шляхи досягнення лікарнею статусу опорної, про перспективи проти «ковідної» вакцинації населення. Медики висловили надію на фінансову підтримку їхніх закладів зі сторони народного депутата у разі виділення на його округ державної субвенції. 
     Місцеві керівники та гості подякували крижопільським лікарям за їхню самовіддану роботу.
     Стан автомобільної дороги державного значення на ділянці від Крижополя до    с Високе Вапнярської ОТГ та нагальну потребу її капітального ремонту став темою розмови, яка за участі секретаря селищної ради Ігоря Василишина, начальника відділу містобудування та архітектури РДА Валерія Пацая була продовженою у кабінеті селищного голови Володимира Василишена.
     Обговорювалось питання легалізації та облаштування пішохідних переходів через залізницю на території містечка, щодо чого звертались крижопільчани.
     Розглядалось питання про шляхи фінансування завершення реконструкції каналізаційно-насосної станції та каналізаційного колектора по вулиці Олександра Савченка в смт Крижопіль, яка вже має 50-відсоткову готовність.
     Ставилось питання про будівництво сортувальної станції на території полігону твердих побутових відходів, яка буде обслуговувати декілька сусідніх громад.
     Обговорювалось врегулювання проблемних моментів процедури передачі майна Крижопільської РДА у власність територіальної громади.
     Селищний голова Володимир Василишен та його заступниця Валентина Чабанюк супроводили помічника-консультанта нардепа Тетяну Фоменко до Будинку школяра, який отримав у подарунок сучасні мікрофони.
     Ділова зустріч керівництва територіальної громади із шановними гостями завершилась оглядом приміщень Крижопільської СЗШ №2, який організувала новопризначена директорка навчального закладу Людмила Рясна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних