Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету №Рішення виконавчого комітету за 18.01.2021 «Рішення виконавчого комітету за 18.01.2021»

Кількість переглядів: 239
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата прийняття: 18.01.2021
Дата оприлюднення: 17.03.2021
Номер документу: Рішення виконавчого комітету за 18.01.2021
Назва документу: Рішення виконавчого комітету за 18.01.2021
Прикріплені файли:
  1. Про запобігання поширенню на території Крижопільської селищної ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (0.03 МБ)
  2. Про затвердження видів робіт та переліку об’єктів на території Крижопільської територіальної громади, де порушники, на яких накладено адміністративне стягнення, виконуватимуть суспільно корисні роботи (0.03 МБ)
  3. Про затвердження видів робіт та переліку об’єктів на території Крижопільської територіальної громади, де порушники, на яких накладено адміністративне стягнення, виконуватимуть громадські роботи (0.03 МБ)
  4. Про затвердження видів робіт та переліку об’єктів на території Крижопільської територіальної громади для відбування покарання засудженими у виді громадських робіт (0.02 МБ)
  5. Про звернення до Президента України В. Зеленського, Голови Верховної Ради України Д. Разумкова, Прем’єр-міністра України Д.Шмигаля щодо необхідності запровадження в Україні мораторію на зростання цін за користування газом т (0.02 МБ)
  6. Про надання дозволу на коригування проектно –кошторисної документації об’єкта «Капітальний ремонт дорожього покриття по вул. Козацька (від перехр. з вул. Соборна до перехр. з вул. Чоботарська) в смт Крижопіль, Крижоп (0.02 МБ)
  7. Про надання дозволу на коригування проектно –кошторисної документації об’єкта «Капітальнийремонт дорожього покриття ділянки дороги по вул. Козацька (від перехр. з вул. Пирогова до перехр. з вул. Омельяновича - Павленка) в см (0.02 МБ)
  8. Про надання дозволу на збір вихідних даних на проектування та виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт «Капітальний ремонт дорожньогоь покриття та тротуарів по вул. Гаврилюка в смт Крижопіль, Крижо (0.02 МБ)
  9. Про надання дозволу на збір вихідних даних на проектування та виготовлення проектно - кошторисної документації на об’єкт «Капітальний ремонт дорожнього покриття ділянки дороги по вул. Заболотного (від перехр. з вул. (0.02 МБ)
  10. Про надання дозволу на збір вихідних даних на проектування та виготовлення проектно - кошторисної документації на об’єкт «Капітальний ремонт дорожнього покриття ділянки дороги по вул. Олександра Савченка (від залізничного пе (0.02 МБ)
  11. Про надання дозволу на збір вихідних даних на проектування та виготовлення проектно - кошторисної документації на об’єкт «Капітальний ремонт дорожньогопокриття ділянки дороги по вул. Козацька ( від перехр. з вул. Га (0.02 МБ)
  12. Про затвердження Акту визначення технічного стану за результатами візуального огляду житлового будинку (інформація_1) (0.02 МБ)
  13. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці, що знаходиться в межах смт Крижопіль (0.02 МБ)
  14. Про погодження ПП «Радіонет» проєктів будівництва магістральних ліній зв’язку (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних