Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Потрібно вакцинуватися!

Дата: 19.10.2023 11:50
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Медики обох  лікувальних закладів – КНП «Крижопільська ОЛІЛ» та КНП «Крижопільський  медичний  центр первинної  медико-санітарної допомоги»   відзначають сезонне підвищення  захворювань на гострі респіраторні вірусні інфекції. При цьому акцентують    увагу  на тому, що COVID  нещодавно   віднесено до розряду ГРВІ, а відтак хворі на коронавірусну інфекцію  не потребують спеціальної ізоляції. Їх лікують у загальному відділенні, лише стараються поміщати в окремі палати, при цьому важко хворі отримують кисневу терапію.  

Та це, наголошують медики, не привід для того, щоб усім нам  «розслаблятися»  - будь-яка гостра  респіраторна вірусна інфекція  таїть у собі небезпеку та може  давати ускладнення. Отож лікарі закликають усіх працювати, так би мовити, на випередження – заздалегідь вакцинуватися. Нині у  КНП «Крижопільський медичний  центр первинної медико-санітарної допомоги» мають вакцини від грипу для  щеплень медичних працівників та - від коронавірусу  для щеплень  усіх бажаючих.

Також медичним центром   в якості гуманітарної допомоги  від Вінницької обласної  бази спеціального медичного постачання Вінницької обласної ради  отримано лікарські  препарати для лікування цукрового діабету щитоподібної залози: метформін, левотироксин,  а також – парацетамол та  противірусні,  спреї для горла та інші.  Щоб їх отримати, хворим  потрібно звернутися до свого сімейного лікаря.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних