Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергова понеділкова нарада – чергові звіти і завдання

Дата: 16.10.2023 09:13
Кількість переглядів: 97

Черговий робочий тиждень  знову розпочався  із  наради, яку провели голова Крижопільської селищної ради Володимир Василишен та секретар селищної ради Ігор  Василишин. На ній  керівники  управлінь, відділів селищної ради та комунальних  підприємств  вкотре  прозвітували про зроблене за минулий тиждень та поділились  робочими планами на новий. Зокрема приділили увагу питанням   внесення  змін до  Стратегії збалансованого  розвитку Крижопільської селищної територіальної громади до 2030 року, сконцентрувавшись на порядку голосування за них. Заслухали інформації  із наповнення бюджету, ходу сільськогосподарських робіт, обговорили справи в освітянській галузі стосовно  організації   належного навчального процесу та функціонування  господарської сфери, у напрямку подальшого реформування освітніх закладів;  визначилися із головними завданнями у роботі житлово-комунального господарства та благоустрою: йшлося про облаштування Алеї Слави, початок опалювального сезону, вивезення шлаку та щебеню  на небезпечні ділянки доріг, коригування тарифів на водопостачання та водовідведення, рекламу із  надання різних послуг населенню КП «Крижопільводоканал» та КП «Крижопільблагоустрій», організацію дорожнього руху у   селищі, облаштування пішохідних переходів, вивіз твердих побутових відходів та укладання договорів на їх вивіз, про відповідальність за  забруднення вулиць, спалювання  сухої трави, листя, організацію стихійних сміттєзвалищ та дієвий  контроль відповідальних посадових осіб з приводу.

Також на зібранні вели мову про  відновлення кампанії з декларування в умовах воєнного стану та  вчасність і правильність заповнення декларацій, соціальний захист населення, надання соціальних послуг. Заслухано роботу  відділу земельних відносин,  служби у справах дітей, відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини, медичних закладів – КП «Крижопільська ОЛІЛ» та КНП « Крижопільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги»: про статистику захворювань на респіраторні хвороби, наявність вакцин для щеплень, отриману благодійну допомогу, заготівлю дров для опалення закладів, ремонти  лікарських кабінетів.   Обговорено інші актуальні питання життєдіяльності громади…

Словом, нарада була  інформаційно насиченою. За її результатами керівництвом громади так само багато надано  відповідних  доручень та рекомендацій керівникам, які спрямовані на благо громади і її жителів. У доважок до них, закриваючи зібрання, Ігор Валерійович сказав:  «У громаді всі та все повинні працювати  рівно і  на  високому  рівні.  Для цього щодня маємо докладати всіх зусиль і всіляко допомагати одне одному».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних