Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХТО ТАКИЙ ФАХІВЕЦЬ У ЦЕНТРІ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ?

Дата: 07.09.2023 11:31
Кількість переглядів: 179

Незважаючи на дощ, спеку, холод, свята чи будні , фахівці готові прийти на допомогу своїм нинішнім і потенційним клієнтам у вирішенні їхніх життєво необхідних питань.

Завданням фахівців із соціальної роботи є здійснення соціального супроводу сімей та осіб, що потрапили у складні життєві обставини, які не в змозі їх подолати за допомогою власних засобів і ресурсів, а також проведення профілактичної роботи щодо попередження в сім’ях різних соціальних категорій виникнення кризових ситуацій та вчасне виявлення сімей, що потрапили у складні життєві обставини. І фахівці КУ "Центру надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради" успішно виконують поставлені перед ними завдання, завжди приходять на допомогу сім’ям, які потрапили у сіті складних життєвих обставин, підтримають, вислухають, порадять і добрим словом привітають.

Тісна співпраця Центру з іншими суб’єктами соціальної роботи – управлінням соціального захисту населення та охорони здоров'я, відділом освіти, старостами старостинських округів, медичними закладами , поліцією дає можливість фахівцям подолати або мінімізувати в сім'ях складні життєві обставини, в яких вони опинилися.

Добре слово, щира , але професійна порада, підтримка дає людині свіжий подих і відчуття того, що вона все може, вона, як усі: працює, творить, відпочиває, віддає ласку і тепло дітям, чи старенькій матусі , посміхається сусідам, бажає добра прохожим тощо. Вона здатна піднятися, стати твердо на ноги, завдяки наполегливій праці фахівця із соціальної роботи, його умінню навчити, застерегти , порадити , подолати усі життєві труднощі.

Нещодавно фахівці із соціальної роботи здійснили відвідування сімей, які потрапили у СЖО. Щотижня разом з працівниками виїжджає в родини для обстеження умов проживання та визначення оцінки потреб директор Центру Людмила ГОНЧАРУК. Керівниця вміє організувати роботу , зустрітися з сім'ями, вирішити питання допомоги, надати консультацію.

Турбота, повага до сімей будь- яких категорій є в пріоритеті КУ" ЦНСП Крижопільської селищної ради".

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних