Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці громади

Дата: 24.04.2023 13:33
Кількість переглядів: 1049

Звертаємося до усіх жителів селища Крижопіль та сільських населених пунктів громади. 


Замовником робіт, управлінням ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради  та КП «Крижопільблагоустрій» заплановано  проведення робіт по грейдеруванню з частковим підсипанням доріг комунальної власності. Відповідні клопотання уже надходять на адресу Крижопільської селищної ради.
 

Роботи будуть  виконуватися силами КП «Крижопільблагоустрій» з використанням нової техніки, що придбано за рахунок коштів місцевого бюджету. 
 

Але є вимоги, які кожен житель громади має свідомо виконати, а саме:  -  обрізку крон дерев,  що виступають за межі присадибної земельної ділянки та заважають вільному проїзду спеціалізованої техніки; прибирання зайвих будівельних матеріалів, що роками зберігаються на території загального користування комунальної власності. 
 

І тільки після повного зачищення вулиці від гілля, будівельних матеріалів, дров, транспортних засобів та тимчасових споруд – будуть  розпочаті роботи з поточного ремонту доріг.
 

Слід відмітити, що з настанням перших погожих весняних днів маємо окремі позитивні приклади з даної роботи, і хочеться подякувати усім за розуміння і підтримку. 
 

Але стимулом для даної роботи є виконання своїх посадових обов’язків інспектора відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля селищної ради, який щоденно складає приписи, щодо порушень Правил благоустрою територій населених пунктів Крижопільської територіальної громади, які згодом переростають у складання протоколу про притягнення до адміністративної відповідальності, що тягне  за собою накладання штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто від 340,0 грн.  до 1360,0 грн., що сплачується до місцевого бюджету. 
 

Тому, в черговий раз звертаємося до жителів громади з розумінням віднестися до даного прохання та вжити термінових заходів реагування на дане звернення. Миру всім і разом до перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних