Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

📣ЧЕРЕЗ НЕГОДУ Є НЕБЕЗПЕКА ОБРИВУ ПРОВОДІВ ПОВІТРЯНИХ ЛІНІЙ. 

Дата: 28.03.2023 15:57
Кількість переглядів: 52

Фото без опису
🌧За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології https://meteo.vn.ua/weather/ 28 та 29 березня Вінниччина перебуватиме у небезпечній погодній зоні. Як зазначено метеорологами, протягом цих днів по області та у м. Вінниця будуть значні опади у вигляді дощу, мокрого снігу, а також зниження температури повітря, сильні пориви вітру - 15-20 м/с (1 рівень небезпечності, жовтий).   
‼️Закликаємо вінничан бути максимально уважними та обережними, оскільки повітряні та кабельні лінії електропередачі під час негоди завжди є об’єктами підвищеної небезпеки. Будь ласка, дотримуватись правил електробезпеки!!! 
⚡️Тримайтеся подалі від ліній електропередачі та електроустановок. Посилення швидкості вітру може призвести до їх пошкодження, зокрема, обриву проводів повітряних електроліній чи їх провисання. 
⚡️Ні в якому разі НЕ ТОРКАЙТЕСЯ обірваних проводів! Не намагайтеся самостійно відновити електромережу. Це СМЕРТЕЛЬНО НЕБЕЗПЕЧНО!  
⚡️НЕГАЙНО огородіть небезпечне місце, не підпускайте до нього людей і тварин і повідомте у районні електромережі за місцем проживання, у кол-центр АТ «Вінницяобленерго» - 0-800-217-217, (0432)65-95-95 (цілодобово) або рятувальникам – 101.
⚡️Якщо Ви потрапили у зону ближче 8 метрів від місця дотику обірваного проводу до землі, то аби уберегти себе від ураження струмом, виходьте з небезпечної зони ОБЕРЕЖНО! А саме – повільно пересувайте ступні ніг по землі, не відриваючи їх одну від одної, не робіть широких кроків. 
⚡️Також просимо не залишати поблизу повітряних ліній електропередач та електроустановок автотранспорт. Це може зашкодити виїзним аварійним бригадам в їхній роботі з оперативного усунення пошкодження електроліній. 
❗️БЕРЕЖІТЬ СВОЄ ЖИТТЯ І ЗДОРОВ'Я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних