Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Школа прикладного птахівника

Дата: 24.01.2023 15:41
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

На базі Державної дослідної станції птахівництва Національної академії аграрних наук України, за підтримки ГО «Міжрегіональна спілка кормовиробників та птахівників»  та за грантом, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) створено унікальний для Україні  проект – Центр обслуговування птахівництва (ЦОП), діяльність якого спрямовано на забезпечення доступу мікро-, малих та середніх птахопідприємств до якісних генетичних ресурсів птиці, консультаційно-ветеринарних та зоотехнічних послуг, спрямованих на вирощування та збут безпечної продукції птахівництва.

Станція зберігає колекцію вітчизняного генофонду курей та індиків та забезпечує племінними ресурсами споживачів у всіх куточках країни. На базі Станції діє «Школа прикладного птахівника», де фахівці готові навчити, забезпечити птицею та порекомендувати, чим годувати та лікувати (в разі необхідності) вашу птицю.

Станція вважає що саме  мікро-, малі та середні птаховиробники стануть опорою незалежності нашої країни та принесуть достаток та процвітання в наші родини та села.

Незабаром Станція значно розширить асортимент супутньої продукції від кращих вітчизняних та світових виробників на Інтернет-майданчику pticevod.avianua.com.

Саме тому, Державна дослідна станція птахівництва НААН пропонує населенню громад співпрацю і чекає на контакти наших однодумців та колег птахівників.

Додаткову інформацію можна отримати за посиланням http://pticevod.avianua.com на сайті Станції avianua.com., а також за телефонами: +380574778009, +380990558880, +380979284644.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних