Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Крижопіллю - 156

Дата: 11.09.2022 07:23
Кількість переглядів: 407

Прийміть найщиріші вітання з нагоди прекрасного свята - Дня селища Крижопіль!

Це свято об’єднує усіх, кому дороге селище - його вулиці, будівлі, парк, храми, культурні пам'ятки, героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо усіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.

Усі досягнення, якими багатий Крижопіль, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

Дякую кожному з вас, шановні крижопільчани, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток нашого селища та покращення добробуту його жителів.

Нехай завжди нас об’єднує любов і небайдужість до рідного Крижопілля, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо дбати про свою Батьківщину заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

Дорогі Крижопільчани! Від усієї душі зичимо рідному селищу динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаємо міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!
Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Нехай наше селище завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, добро та взаємна повага.

Цього року ми не святкуємо День народження селища– у нашій країні війна... Кращі сини і дочки України, серед яких і наші земляки мужньо захищають рідну землю від російського агресора ціною власного життя. 

У нас з вами попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом у рідному селищі на нашій українській, квітучій землі.

Віримо в Перемогу!
Слава Україні!
Героям Слава!

З повагою, селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних