Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гарний старт щорічної акції з благоустрою

Дата: 24.03.2022 14:02
Кількість переглядів: 291

Фото без описуЗа ініціативи заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентини Чабанюк, в рамках реалізації заходів з організації щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів громади, що обов’язкові до виконання протягом березня – квітня поточного року, затверджені рішенням виконавчого комітету Крижопільської селищної ради від18 березня 2022 року № 55 23 березня 20202 року проведено масовий захід із прибирання вулиць, тротуарів та прилеглих територій установ, підприємств та приватних домоволодінь селища Крижопіль.

У масовому заході взяли участь понад 350 працівників установ та жителів селища Крижопіль, за що їм щире та людське дякую. Це працівники: апарату Крижопільської селищної ради та її структурних підрозділів, КП «Крижопільблагоустрій», КП «Крижопільводоканал», КП «Крижопільська ОЛІЛ», Крижопільського ЦПМСД, Крижопільських ЗОСШ № 1 та № 2, Крижопільських ДНЗ № 1, № 5 та № 6, Крижопільської ШЕВ, будинку культури та бібліотечних установ, Крижопільського ДНЗ «Будівельний ліцей», ДЮСШ, ПрАТ ПК «Поділля», Держказначейства, банківських установ та цілого ряду інших установ та підприємств громади.

Для прибирання залучено техніку КП «Крижопільблагоустрій», КП «Крижопільводоканал», КП «Крижопільський елеватор», ПрАТ ПК «Поділля» та ФГ «Бабійчук В.Г.», за що їм щира подяка.

За ці години роботи протягом одного дня було прибрано від бруду та сміття після зимового періоду 15 (п’ятнадцять) центральних вулиць та прилеглих до них тротуарів селища Крижопіль, а це біля 45,0 тис. м2 площі асфальтного покриття, відповідно завантажено та вивезено біля 20,0 м3 бруду та сміття.

На цьому не зупиняємося, роботи і надалі тривають. Просимо усіх долучитися до організації та проведення весняної акції з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів громади.

Начальник управління житлово-комунального господарства,

містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради Валерій Пацай



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних