Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Крижопільська громада готується до проведення весняної акції з благоустрою

Дата: 21.03.2022 14:27
Кількість переглядів: 287

Фото без описуЗ метою поліпшення стану навколишнього природного середовища, забезпечення утримання територій населених пунктів громади у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення виконавчим комітетом Крижопільської селищної ради від 18 березня 2022 року  прийнято рішення № 55 «Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів громади».

Даним рішенням затверджено  заходи з організації щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів громади, що обов’язкові до виконання протягом березня – квітня поточного року. 

Старостам сіл, керівникам підприємств та організацій, власникам та користувачам земельних ділянок (паїв) рекомендовано вжити заходів що спрямовані на поліпшення стану навколишнього природного середовища, благоустрою, озеленення і приведення у належний санітарний стан території населених пунктів громади, смуг відведення автомобільних доріг та лісозахисних насаджень, які прилягають до власних земельних ділянок.

Особливу увагу приділити санітарному очищенню територій кладовищ, меморіальних комплексів, пам’ятників, місць масових поховань померлих та загиблих військовослужбовців, в т.ч. які загинули у війнах, під час проведення антитерористичної операції та захисту територіальної цілісності держави.

Управлінням житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради проводяться  щотижневі підсумки роботи по виконанню зазначених заходів.

Шановні мешканці громади, у цей нелегкий  час, на територіях не  ведуться воєнні дії, просимо з розуміння поставитися до визначених завдань та долучитися до організації та проведення весняної акції з благоустрою і зробити нашу громаду привабливою, чистішою та такою взірцевою для інших громад.

 

Начальник управління житлово-комунального господарства,

містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності

та захисту довкілля Крижопільської селищної ради                               Валерій Пацай

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних