Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На території громади провели роботи з прибирання доріг та вулиць від снігу

Дата: 29.12.2021 09:10
Кількість переглядів: 581

Фото без описуЗима дарує нам багато краси та веселощів. Але за цією красою ми іноді не помічаємо роботу працівників, які борються з примхами природи. Чи то ожеледиця, чи то снігові замети. І, як іноді приємно чути від перехожих чи учасників дорожнього руху слова подяки за їхню працю, за недоспані ночі, і відчувати що поряд з нами є ті люди, які творять прості, але вкрай важливі для нас усіх добрі справи.

І протягом попередньої доби та двох ночей ми всі спостерігали за клопіткою роботою працівників КП «Крижопільблагоустрій», на чолі з начальником Біликом В.М., які миттєво відреагували на погіршення погодних умов та боролися зі сніговими заметами. Але комунальники не в змозі у короткий термін справитися із засніженими дорогами селища протяжністю більше 60-ти км, біля 4,0 тис.м2 тротуарів, а ще 217,0 км доріг по сільських населених пунктах.

Тож, уже в перший день на дороги Крижопільської громади виїхали більше 20-ти одиниць техніки. Які одночасно та справно боролися з примхами природи, витрачаючи при цьому свій час та паливно-мастильні матеріали.

Хочеться висловити щирі слова подяки за підтримку, за чуйність, за небайдуже ставлення до жителів своєї громади та надану вкрай важливу допомогу для розчищення комунальних доріг і доріг загального користування місцевого значення - нашим помічникам: КП «Крижопільблагоустрій», Крижопільський ДРП філії «Томашпільрайавтодор», ФГ «Колос-Л2015», ПрАТ ПК «Поділля», ТОВ СХК «Вінницька промислова група», ПП «Присяжнюк М.М.», ФОП «Гуменний О.М.», ДП «Крижопільський лісгосп», ФГ «Русін П.В.», ФГ «Лужанська О.І.», ФГ «Каїта В.П.», ФГ «Вітол-Агро», СТОВ «Господарство Левково», ПП «Пильна О.М.», ПП «Нікіфорчук С.», гр. КУЦИН Юрій, ПП «Пустовіт П.», ФГ «Лужанський В.Г.» та гр. ШЕВЧУК Анатолій. Щира ВАМ шана на подяка!!!

Начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради В.Пацай



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних