Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Крижопільській громаді відбулося відкриття «Активного парку»

Дата: 27.10.2021 17:01
Кількість переглядів: 571

Фото без опису«Активні парки – локації здорової України» – це проєкт Президента України, який направлений на оздоровлення нації та створення вільного доступу до рухової активності. Він передбачає облаштування в місцях масового відпочинку безперешкодного доступу громадян, зокрема осіб з інвалідністю, до спортивних споруд і місць для заняття різними видами рухової активності.

Сьогодні відкриття такої локації відбулося у закладі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. С.В. Гаврилюка смт Крижопіль. Це вже 10 такий парк у Вінницькій області. Захід пройшов яскраво і невимушено. Дітки показували майстер-класи, гралися й ділилися враженнями.

На відкриття завітав начальник управління спорту та рухової активності департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА, заслужений майстер спорту, дворазовий чемпіон світу, срібний призер Олімпійських ігор в Сіднеї з велоспорту - Сергій Чернявський, та заступник голови Вінницької територіальної організації Вінницька федерація спортивного товариства «Колос» Микола Радіонов, який привіз набір спортивного інвентарю, яким зможуть користуватися усі охочі.

На заході також були присутні голова Тульчинської районної державної адміністрації Олександр Гаврилюк, заступник голови Тульчинської райдержадміністрації Сергій Чепернатий, заступник селищного голови Валентина Чабанюк.

Проєкт популяризує здоровий спосіб життя серед населення та дозволить кожному самостійно займатися спортом за допомогою онлайн-завдань – у будь-який день та час доби.

Задля проведення мешканцями індивідуальних тренувань на території локації розташовані такі основні елементи, як «шведська» стінка, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавка для виконання динамічних вправ, інформаційні стенди, а також таблички з QR-кодом для сканування і можливістю переходу на ресурс з відеоуроками від провідних спортсменів та відомих особистостей з комплексами вправ різної складності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних