Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень сесій №26 «проекти рішень чергової 26 сесії селищної ради 8 скликання»

Кількість переглядів: 266
Скликання: 8 скликання
Сесія: 26 сесія
Тип документу: Проєкти рішень сесій
Дата прийняття: 26.08.2022
Дата оприлюднення: 08.08.2022
Номер документу: 26
Назва документу: проекти рішень чергової 26 сесії селищної ради 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. ПОРЯДОК ДЕННИЙ (0.03 МБ)
  2. Про Порядок формування, фінансування, моніторингу та контролю за виконанням цільових місцевих програм в новій редакції (0.22 МБ)
  3. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету за І півріччя 2022 року (0.04 МБ)
  4. Про Перелік адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Крижопільської селищної ради (у новій редакції) (0.04 МБ)
  5. Про Положення про проведення конкурсу та призначення на посаду директора закладу дошкільної освіти Крижопільської селищної ради у новій редакції (0.04 МБ)
  6. Про Положення про проведення конкурсу та призначення на посаду директора закладу позашкільної освіти Крижопільської селищної ради у новій редакції (0.04 МБ)
  7. Про включення нерухомого майна за адресою: смт Крижопіль, вул. Данила Нечая, буд.6 до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади, затвердження умов оренди майна та оголошення аукціону (0.04 МБ)
  8. Про зняття з контролю рішень селищної ради (0.03 МБ)
  9. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Крижопільської селищної територіальної громади майна (пристрої супутникового зв’язку «Starlink») для закладів охорони здоров’я (0.03 МБ)
  10. Про прийняття нерухомого та окремого індивідуального визначеного майна в комунальну власність Крижопільської селищної територіальної громади (0.03 МБ)
  11. Про Перелік об’єктів культурної спадщини Крижопільської селищної територіальної громади (0.03 МБ)
  12. Про погодження розміру місячної плати за навчання в комунальній установі «Крижопільська школа мистецтв» та за тимчасове користування музичними інструментами на 2022-2023 навчальний рік (0.04 МБ)
  13. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Крижопільської селищної територіальної громади цілісного майнового комплексу комунального некомерційного підприємства «Заболотненський дитячий психоневрологічний санаторій ім. ак. Д.К. Заболотно (0.03 МБ)
  14. Про затвердження рішень виконавчого комітету (0.03 МБ)
  15. Про делегування повноважень селищному голові з питань оплати праці старост старостинських округів Крижопільської селищної територіальної громади (0.03 МБ)
  16. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі (0.03 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Крижопільської селищної ради за адресою: АДРЕСА (0.04 МБ)
  18. Про надання в оренду земельних ділянок водного фонду ОСОБА 1 для сінокосіння та випасання худоби на території Крижопільської селищної ради за межами с. Тернівка (0.03 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді ОСОБА 1 АДРЕСА з подальшим правом викупу (0.03 МБ)
  20. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) АДРЕСА для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та с (0.03 МБ)
  21. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою ФГ «АРТІЛЬ» (0.04 МБ)
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.04 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ДП «ТУЛЬЧИНСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО» в постійне користування (0.04 МБ)
  24. Про проведення інвентаризації земельних ділянок комунальної власності під кладовищами, розташованими на території Крижопільської селищної ради (0.04 МБ)
  25. Про внесення змін до рішення 2 сесії селищної ради 8 скликання від 11.12.2020 року №19 «Про структуру та загальну чисельність апарату Крижопільської селищної ради 8 скликання та її виконавчих органів» (0.12 МБ)
  26. Про внесення змін до рішень селищної ради (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.