Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся мітинг- реквієм до Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2022 12:19
Кількість переглядів: 470

Сьогодні, 22 червня, в День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні, відбувся мітинг- реквієм.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни та загиблих у наш час Героїв та мирних жителів.

Зворушливо й натхненно звучали вірші ведучих, їх слова про моторошні події війни торкалися кожного серця. Війна…Ця зловісна всепожираюча і руйнівна сила приносить з собою чимало горя і страждань. Зараз, як і в роки Другої світової війни, українці воюють із жорстоким і цинічним агресором. Як і в роки Другої світової війни наші діди та прадіди боролися за наше майбутнє, так і сьогодні ми усі разом великою українською родиною виборюємо майбутнє для наших дітей…

Лунала щемлива пісня «Журавлі» у виконанні працівників комунального закладу Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради, яка нікого з учасників заходу не залишила байдужою.


Урочистим покладанням квітів, до Меморіалу загиблим воїнам у Другій світовій війні та пам'ятного знаку учасникам АТО/ООС, віддали шану всім загиблим під час війни, всім тим, хто віддав задля перемоги свої життя та здоров’я.

Сьогодні, потерпаючи від кривавої війни росії, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Гинуть наші бійці, наші захисники і захисниці, гинуть ні в чому невинні діти, мирні люди, руйнуються міста та села, знищується економічний потенціал держави… Зараз ми, як ніколи, розуміємо скільки болю і втрат несе війна. Якою ціною наш український народ виборював і виборює право на життя. Життя у вільній, незалежній країні.

Схиляємо голови перед мужністю і нескореністю нашого народу, який знайшов у собі сили вистояти і вижити, який піднявся на бій і переміг у героїчній боротьбі.
Пам’ять... Вона нетлінна і вічна… і наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в тій жахливій війні, тих, хто відстоює її зараз.

 

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних