Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Борг за послуги водопостачання та водовідведення

Дата: 26.04.2022 14:58
Кількість переглядів: 349

Фото без описуКожен житель громади має право на отримання якісних послуг, які надають комунальні підприємства. Але ж ми всі добре знаємо, що крім прав є ще обов’язки – це не тільки отримувати, а й своєчасно та в повному обсязі сплачувати за надані послуги.

На сьогоднішній день проблемним залишається питання низького рівня платежів населення, за надані послуги з водопостачання та водовідведення.

Через борги споживачів склалася непроста ситуація, що ставить під загрозу фінансову стабільність комунального підприємства «Крижопільводоканал», що не має можливості своєчасно розраховуватися за спожиту електроенергію, проводити роботи з утримання та ремонту водопровідних та каналізаційних мереж.

Ситуація з платежами за воду невтішна. На сьогоднішній день населення заборгувало комунальному підприємству за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення ??230 тис.грн, а юридичні особи - 252 тис.грн!

І навіть при тому, що сплата законослухняними споживачами залишається більш-менш стабільною, все одно населення як було, так і залишається найбільшим боржником підприємства.

Дякуємо сумлінним платникам, які незалежно від існуючих на сьогоднішній день соціальних проблем, військового стану - знаходять можливість своєчасно розраховуватись за послуги водопостачання та водовідведення. Лише завдяки таким споживачам підприємство має можливість здійснювати свою господарську діяльність з безперебійного забезпечення селища та сіл послугами водопостачання та водовідведення.

??Наголосимо??: воєнний стан не звільняє громадян України від сплати за комунальні послуги, однак пеня та штрафи не нараховуватимуться.

Споживачам у яких велика заборгованість за надані послуги або немає можливості повністю сплатити борг, мають право в установленому порядку, укласти договір на реструктуризацію боргу. З питань укладення такого договору необхідно звернутись до КП «Крижопільводоканал».

Шановні жителі громади, просимо вас вчасно розраховуватись за спожиту воду, погасити заборгованість за попередні періоди та не допускати накопичення заборгованості у майбутньому.

Тільки порядні партнерські стосунки споживачів і надавача послуг можуть забезпечити стабільну діяльність КП «Крижопільводоканал» та належну якість його послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних